zondag 17 juli 2011

Summer-nails


It's summer! Sun, sea, beach! Lekker vakantie vieren. Maar als je je dan toch verveelt, heb ik hier een step for step summer-nails tutorial.Step 1: Maak je nagels goed schoon ( met nagellakremover ) en zorg
dat ze goed verzorgd zijn.
Step 2: Als je het wilt, maar dit hoeft natuurlijk niet, kan je nep nagels op doen. Ik heb het gedaan, omdat mijn nagels wat kort waren ( zie foto 1 )

Step 3: Lak je nagels in een zomers kleurtje. Ik heb voor lichtblauw gekozen, maar een andere lichte kleur kan ook.
Stap 4: 1; Je gaat op de middelvinger een parasol maken. Je begint met een witte streep, dat moet de stok van de parasol voorstellen. Dat kan je maken met bv. een sate prikker of nagellak met een dun kwastje.

Stap 4: 2; Dan maak je de omlijning van de parasol met bv. een sate prikker of wat ik gebruik, nagellak met een dun kwastje.Stap 4: 3; Je maakt nu streepjes in de parasol met bv. een sate prikker of wat ik gebruik, nagellak met een dun kwastje.Stap 5: 1; Je gaat nu op je ringvinger een ijsje maken. Eerst maak je
de basis. Met bruin het hoortje en met verschillende kleuren
maak je 3 bolletjeStap 5: 2; Je maakt op het hoorntje van die ruitjes die op een ijshoorntje zitten door een sateprikker horizontaal op de nog een beetje natte nagellak te leggen, hierdoor krijg je een leuk effect. Je maakt met wit bovenop de bolletjes nog wat slagroom en ik heb met een rode stip een kers op het ijsje gemaakt.5:3; Voor de finishing touch ga je er met glitter overheen.


6: 1;Nu maak je op je wijsvinger een bikini. Je doet de basis gewoon met een effen kleur. De bikini heb ik gemaakt met een sate prikker.

6: 2; Daarna maak je of met een sate prikker of met een dotting pen kleine witte stipjes op de bikini.6: 3; En als je het leuk vind kan je nog 1 of 2 hartjes maken, dat maakt het wat vrolijker.
Stap 7: 1; Nu gaan we een zonnebril maken. Maak de omlijning van de zonnebril met een sateprikker of nagellak met een dun kwastje.Stap 7: 2; Lak de zonnebril in met de kleur zilver of grijs. Dit zijn de glazen.


Stap 7: 3; En als je het wilt maak je nog een hartje erbij.
Stap 8: 1; Slippertjes op de duim! Maak eerst weer de basis.

Stap 8: 2; En dan de bandjes van de slipper. Dit kan je doen met een sate prikker of nagellak met een dun kwastje.

Stap 8: 3; En als je het leuk vindt kan je ook nog stipjes op
de slipper maken.
Het resultaat:
Hope u like it!
1 opmerking: